Hier vind je verschillende projecten waarmee ik me bezighoud.

RTV Parkstad

Radio-DJ & Muzieksamensteller

Radio-DJ (oktober 2016 – heden)

Voor RTV Parkstad presenteer ik dagelijks radioprogramma's: elke werkdag van 14:00 tot 16:00 uuren elk weekend van 12:00 tot 14:00 uur. RTV Parkstad is het station van 'Jouw Hits, Jouw Nieuws!'en zendt uit in de gemeenten Brunssum, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Simpelveld en Voerendaal.

Muzieksamensteller (januari 2018 – heden)

Naast het maken van de radioprogramma's ben ik verantwoordelijk voor de samenstelling van de muziek die wordt gedraaid op de zender. RTV Parkstad bedient de doelgroep van 20 tot 55 jaar: de moderne man / vrouw die zich nog altijd jong voelt met de muziek van vandaag en met een knipoog naar het jonge verleden. Dit uit zich in het muziekbeleid waarin alleen de grote Top 40 hits van nu afgewisseld worden met de bekendste classics uit de 80’s en 90’s.

RTVParkstad.nl

NPO Radio 2, KRO-NCRV

Radio- en Online stagiair

Als stagiair voor het programma van Ruud de Wild op NPO Radio 2, De Wild in de Middag (elke werkdag van 16:00 tot 18:00 uur), houd ik me bezig met de redactionele voorbereiding van de dagelijkse radioshow. Daarnaast ben ik creatief bezig met de online uitingen op sociale media van het best beluisterde middagprogramma op de Nederlandse radio. Ook bereid ik incidenteel de podcast ’30 MINUTEN RAUW’ inhoudelijk voor waarin verschillende bekende gasten bij Ruud aanschuiven om te praten over hun leven. Deze podcast behaalde in 2019 een Dutch Podcast Award voor beste podcast.

Alle afleveringen van '30 minuten rauw'

ParkCity Live

Radiocommercial

Voor ParkCity Live produceer ik jaarlijks een radiocommercial om de laatste vrijkaarten voor het festival te promoten. De radiocommercial wordt uitgezonden op Qmusic, L1 en RTV Parkstad. De voice-over in deze reclame is van Roger Schepers.Parkcitylive.nl

Castle Of Love

Mediaproductie

Vanaf het gezelligste dancefestival van Limburg, Castle Of Love, brengt RTV Parkstad jaarlijks live content via radio en alle online kanalen van de regionale omroep. Dit betekent voor mij twee dagen lang het coördineren van de verschillende programma's en dj's vanaf het festivalterrein in Kerkrade dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Kijk de uitzendingen terug

De Weekendclub

Radioprogramma op vrijdagavond

Vanaf augustus 2018 maak ik samen met Mick Hummel, Colin Vos en Stijn Iding het programma 'De Weekendclub' waarin we elke vrijdagavond het begin van het weekend vieren met de beste muziek, leukste prijzen en natuurlijk de fijnste luisteraars. Hiernaast zet de Weekendclub zich in voor wat er speelt in de regio en zorgt voor impact binnen de doelgroep. Dit kan zijn in de vorm van een petitie of een satirisch filmpje op een van de sociale media van het radioprogramma.

Weekendclub.nl

L1, Samen voor de Voedselbank

Radioprogramma

Tijdens ‘Samen voor de Voedselbank’ van L1, de publieke omroep voor Limburg, presenteer ik samen met programmamakers van L1 de middagshow van L1 Radio tussen 13:00 en 16:00 uur om zo veel mogelijk producten op te halen voor het goede doel. De actie vond zowel in 2017 als 2018 plaats in de weken voor Kerst. In die periode stonden alle kanalen van L1, radio, televisie en online weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. De uitzendingen waaraan ik meewerkte waren tegelijkertijd ook op RTV Parkstad te horen.

L1.nl