Hier vind je verschillende projecten waarmee ik me bezighoud.

RTV Parkstad

Radio-DJ & Muziekredactie

Mijn radiocarrière begon in januari 2015 bij Streekomroep START. Na vele vlieguren bij deze lokale omroep, stapte ik over naar RTV Parkstad, het regionale station voor Parkstad Limburg. Hier presenteer ik momenteel elke zaterdag en zondag ‘de Weekendshow’ tussen 13:00 en 16:00 uur. Daarnaast open ik elke vrijdagavond samen met Mick Hummel het weekend in het programma de ‘Weekendclub’. Naast het maken van de radioprogramma's houd ik me ook bezig met en ben ik verantwoordelijk voor de samenstelling van de muziek die wordt gedraaid op de zender. RTV Parkstad bedient de doelgroep van 20 tot 55 jaar: de moderne man / vrouw die zich nog altijd jong voelt met de muziek van vandaag en met een knipoog naar het jonge verleden. Dit uit zich in het muziekbeleid waarin alleen de grote Top 40 hits van nu afgewisseld worden met de bekendste classics uit de 80’s en 90’s.,

RTVParkstad.nl

De Weekendclub

Radioprogramma op vrijdagavond

Vanaf 10 augustus 2018 presenteer ik samen met Mick Hummel het programma "De Weekendclub" waarin we elke vrijdagavond het begin van het weekend vieren met de beste muziek, leukste prijzen en natuurlijk de fijnste luisteraars. Meer informatie en fragmenten zijn te vinden op:

Weekendclub.nl

Castle Of Love

Dancefestival in Limburg

Het brengen van live content op de radio en online kanalen van RTV Parkstad vanaf het gezelligste dancefestival van Limburg: Castle Of Love. Dit betekende twee dagen lang het coördineren van de verschillende programma's en dj's vanaf het festivalterrein in Kerkrade dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Kijk de uitzendingen terug

ParkCity Live

Radiocommercial

Voor ParkCity Live produceerde ik een radiocommercial om de laatste vrijkaarten voor het festival te promoten. De radiocommercial is uitgezonden op Qmusic, L1 en RTV Parkstad. De voice-over in deze reclame is van Roger Schepers.Parkcitylive.nl

Kermis FM

Radio vanaf de Tilburgse Kermis

Kermis FM is een multimediaal platform met uitzendingen via radio en televisie en een website met het laatste kermisnieuws. Dit betekende in juli 2017 het meedraaien in een professionele mediaorganisatie om 10 dagen lang radio, tv en internet te vullen met de beste content vanaf de Tilburgse Kermis door middel van het doen van productiewerkzaamheden evenals inhoudelijk redactiewerk.

KermisFM.nl

L1

Samen voor de Voedselbank

Tijdens ‘Samen voor de voedselbank’ van L1, de publieke omroep voor Limburg, presenteerde ik samen met Sjoerd Duijkaerts de middagshow van L1 Radio tussen 13:00 en 16:00 uur om zo veel mogelijk producten op te halen voor het goede doel. De actie vond plaats in de weken voor Kerst, van maandag 11 december tot en met donderdag 21 december. In die periode stonden alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’.

L1.nl